Uitvaart

Heeft u binnen de kortste tijden een uitvaart? Dat is erg vervelend voor u, maar u wilt natuurlijk wel goed voorbereid zijn voor deze tijd. Want wist je dat je al zo voor een uitvaart tussen de 6.500 en 11.000 euro kwijt bent.

Voor elke uitvaart zijn er basiskosten voor de laatste verzorging en de plechtigheid. De uiteindelijk kosten zijn dan ook afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je liever de uitvaart sober wilt houden met een besloten kring, dan zullen de kosten lager zijn, dan wanneer je een grote groep uitnodigt.

Altijd bij elke uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komt er natuurlijk veel op je af. De uitvaartverzorgers helpen je om de uitvaartplechtigheid zo vorm te geven, zodat je er altijd met een goed gevoel op terugkijkt. Het is uiteraard zeer belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen.

Tijdens het eerste gesprek neemt de uitvaartverzorger samen met je de wensen van je dierbare door. Daarbij worden ook de belangrijkste zaken alvast besproken, zoals de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en datum en tijd van de uitvaart.